by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

3a advent imorgon

FamiljelivetPosted by Helle Frost Jensen Sat, December 15, 2018 17:17:50
Nu börjar det närma sig jul på riktigt!

Jag märker att mitt fokus på jobbet flyttar från mina inredningsprojekt till inslagning och presentation av julklappar till våra kunder - det är en rolig tid att jobba. Nästa vecka kommer det att bli intensivt då julhandeln för allvar drar igång.

I veckan fick ett av mina inredningsprojekt nycklarna till deras fina nya hus. SUPERKUL att de blev nöjda med resultatet och jag måste säga att det ser jättefint ut nu när möblerna sakta men säkert kommer in på plats.

Hundarna vilar och tar det lugnt ingen julstress där inte. Löpet för samtliga tjejer har kommit igång så smått och jag har påbörjat inköpen av julklapparna till familjen (bäst att ligga i lite). Jag ser framemot en jul med familjen, men löpet kan fortfarande göra att julfirandet blir lite annorlunda i år, då Donna ska paras. Vi får se, jag tar det som det kommer.

Jag får löpande information om Donnas kavaljer och han verkar vara i topptrim smileydet ska bli så spännande! Än är jag inte redo att avslöja vem han är, men här kommer en bild som en liten "aptitretare" smileysmiley han är såååååå fiiiiiiin!Ha det gott njut av julens alla dagar och glöm inte att ta hand om er och varandra!

Ha en härlig 3 advent!

Kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post55

1 advent

FamiljelivetPosted by Helle Frost Jensen Thu, December 06, 2018 08:32:19
Då var 1a advent avklarat och julskyltningen i söndags gick jättebra. Kul att så många trotsade regnet och besökte oss. I helgen hade vi besök av kusin Emilie som är JÄTTE förtjust i våra hundar. Det blev en helg i hundarnas och familjens tecken. Schapendoespromenad med ett härligt gäng, umgås med Luca som vi fick låna några timmar, restaurangbesök och adventsmys i Danmark hos min storebror, en härlig tradition. Emilie hade händerna fulla med alla hundar och leendet på hennes läppar tog aldrig slut. Guld att se hur hon bara njöt och hundarna likaså då det hela tiden fanns en som ville klappa och pussa på dem - tur att dom har mycket päls för annars hade dom varit nakna nu 😂😂❤ här kommer lite bilder från helgens aktiviteter. Ha en skön torsdag kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post53

Vinter och vår just nu!

FamiljelivetPosted by Helle Frost Jensen Sun, February 19, 2017 12:56:52
Ena dagen ligger det 50 cm snö och nästa dag är det barmark. Ena dagen planerar man en valpkull nästa dag är man på utbildning hos Elizabeth Arden och dagen därpå är man i full gång med att inreda en fin gård på landet - tur att man kan hålla saker och ting isär annars går det illa smiley Hundarna har älskat snön de pulsar genom drivorna och Samantha har fått sitt årliga race med att gnugga huvudet och skägget dagarna i ända - hon är en rolig liten hund smileyElin har fullt upp med hennes gymnasiearbete det tar mycket tid och energi men hon är flitig och jobbar på med hennes fina fotoalbum - ska bli spännande att se slutresultatet. Annars är det fullt upp med att jobba och planera.

Det är en spännande tid och också lite pirrigt mycket som ska klaffa. Donna växer och mår jättebra precis som de andra valparna det är så härligt och ger så mycket att få möjligheten att följa dem.

Nu ska jag strax iväg och fika hos Anette och då blir det en runda i skogen med alla hundarna hennes 2 lurviga och mina 3. Ska blir supermysigt att få tid att umgås det var länge sedan! Ha en skön söndag kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post30