by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Valpköpare på besök

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Sun, May 29, 2016 22:28:39
Nu har valpköparna börjat komma på besök och det känns jätteroligt!
Idag hade vi besök från Norge och det var jättemysigt. Valparna,Troja och Samantha njöt av att bli myst med. Om allt går vägen ska en av tikarna flytta till Norge och det känns fantastiskt bra. Otroligt härliga människor som planerat allt för den kommande valpen till och med nya bilburen är specialbeställd för fina bilen som Anders fick provköra och lycklig blev han smiley Valparna är mera aktivare och har fått börja äta lite annat och det föll i god smak det smaskas och trampas runt i matskålen men vad gör det? Fortfarande diar de Troja och hon har gott om mat till alla och det känns skönt.
De små är ute i korta stunder men Troja tycker att de gott kan sätta lite fart - leksuget är stort. Här leker hon med Mr Snowflak han är en otroligt söt och aktiv kille. En av Birgits favoriter!


  • Comments(1)//blogg.byfrost.se/#post17