by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Inreder badrum

InredningsdesignPosted by Helle Frost Jensen Tue, March 22, 2016 10:48:04
Full fart med att inreda badrum till mina kära kunder.

Det är inte alla som är begåvade med att ha ett stort badrum. Men nu har producenterna av bland annat badkar vaknat och har insett att de måste anpassa många produkter efter hur verkligheten ser ut för de flesta av oss.

Duschväggar kan måttbeställas och metallarna på gångjärn och handtag kan beställas i andra färger än vitt och silver. Vilket ger en personlig touch på vilket badrum som helst.

Man kan med små medel skapa ett fantastisk hemmaspa vilket bilderna vittnar om. Det är bara fantasin som sätter gränserna eller hur?

Nu laddar vi för påsk...pynta hemmet lagom eller hur mycket som helst, men ha framför allt super trevligt med vänner och familj. Vår påsk ska firas med mina föräldrar från Danmark och på söndag kommer våra kära vänner med deras hundar - ska bli super härligt...dogsen får väl ha lite ägg de med smiley

Ha en fantastisk dag solen är framme och fåglar kvittrar ut och njut!!
  • Comments(1)//blogg.byfrost.se/#post2