by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Flytten har börjat!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Tue, July 05, 2016 23:48:43
Tid är en bristvara! Jag vill bara stanna tiden och njuta lite till av mina valpar så därför har jag valt att ägna min tid åt att umgås med de små och ge dem lagom stora utmaningar så de är rustade inför flytten och än verkar det som att allt går över alla förväntningar. Tack till mina kära valpköpare som ger mig lägesrapporter det glädjer mig och lugnar mitt sinne.

Jag måste erkänna att jag tydligen inte är så bra till det här med att säga hejdå till valparna - jag försöker verkligen att hålla mig lugn och se till att förutsättningarna för valparnas första långa bilresa ska bli så bra det bara går....men jag är urkass på detta och tror tyvärr aldrig att jag lär mig. Turen är att alla valpköpare är så söta och rara så de tar hand om mig vid att skicka lugnande bilder, meddelanden och filmer och då blir jag rörd igen - men då gör det inget då det bara drabbar mig.

Inne i huvudet hör jag bara min egen röst - lugn nu inte gråta denna gången också - SKÄRP TILL DIG!! - de får ett kanonliv med massor av kärlek och utmaningar - MEN - hjärtat lyssnar inte smiley och tårarna trillar och rösten darrar. Nu sitter jag och tittar på avskedsbilderna från de första 3 som lämnat huset och mitt hjärta ler igen när jag ser glädjen i ögonen hos de nya familjerna. Lugnet infinner sig och jag är bara glad och tacksam för att jag får uppleva och känna denna känslan. Imorgon lämnar Nelson oss för att flytta till Lidköping. Ännu en utmaning ;) - lika bra att ta fram näsduken!

(lovar att uppdatera mera frekvent nu när lugnet i hemmet, hjärtat och hjärnan börjar infinna sig)

Här kommer lite bilder från de första som flyttat:

By Frost Ice Crystal - Sheila
By Frost Ice Breaker - Ozzy
By Frost Snow Queen - Elsa

Has left the kennel <3 <3 <3 STORT LYCKA TILL KÄRA VÄNNER OCH VALPARsmiley


  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post22