by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

En lång tids tystnad - och vila för själen!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Mon, December 26, 2016 22:22:57
Hej igen det var länge sedan - men ska jag vara ärlig så har det inte funnits någon lust eller ork till att förmedla något positivt och då tycker jag det är bäst att tiga - sån är jag!

Jag har valt att lägga saker och ting på hyllan och gå vidare med mitt liv samt pyssla med det jag tycker är intressant, kul och bara umgås med människor som är ärliga, hederliga och som skapar balans i livet - inte oro, negativitet och ilska!

Nog om det!

Här har det hänt en massa KUL..så är det när man stänger en dörr som öppnas det en eller i mitt fall en massa andra nya spännande dörrar som bara skänker glädje. Så kul vi har och det var verkligen på tiden att vi började prata - tänk att jag helt har "missat" er fantastiska människor - jag skäms nästan!

Det har varit utställningsdebut för 4 av valparna och TJOHOOO va det gott bra - det känns som en dröm (så för guds skull väck mig inte ;)). Några av valparna har träffa får och alla valparna har gått valpkurser, några tränar lite valpagility och andra har fått nya hund bekantskaper. Tyvärr har 2 valpar haft lite otur men de är båda på bättringsvägen. Luca var med i bilen när hans husse och matte krockade med en lastbil och har varit tvungen att hållas lugn en lång tid efter det. Han blev reellt mörbultat och fick några streckningar här och där men tack och lov inget brutet. Han har därav inte fått träffa andra hundar eller provat på så mycket annat - nu går han valpkurs dock och det går jättebra säger matte Monika. Nelson som bor i Lidköping har haft brutit en tå efter lite bus på en gräsmatta och olyckan var framme, men han är också mycket bättre nu när han slipper krage och bandage. Han hade turen att få en veterinär som har schapendoes så han har säkert fått special behandling efter konstens alla regler smiley annars mår alla de 7 små superbra och jag får ofta rapporter om vad de gör eller kanske tänker göra framöver. Alla är så glad för deras lilla goa valp och flera som tidigare haft andra raser säger att detta är den BÄSTA!! Men det vet vi ju alla som har en eller flera av dessa hårbollar smileysmiley ... skämt åt sidan jag är jätteglad för att ni är nöjda. Delat glädje är dubbelt glädje för jag älskar verkligen dessa små och saknar dem en hel del trots att Donna med alla hennes rackartyg - fortfarande är kvar hos oss!

Vi har varit en sväng i Holland i slutet av november och det var som vanligt OTROLIGT roligt på alla vis. Härliga människor som bjuder på sig själva och visar oss runt, god mat och måååååånga skratt. Vi vallade i 2 dagar med lite kombinerat sightseeing och sedan blev det KCM Hollands rasspecial för schapendoes. Det gick över alla förväntningar (inte så svårt då jag inga hade) men lilla goa bästa Luca gick och blev bästa valp smiley trots hans oro och lite osäkerhet till en början så tog han sats och övervann sig själv och sprang fint med. Det var skakigt i början - men med vallningsinstruktörernas kloka ord i bakhuvudet så gick det vägen även för mig - tur att man har kloka människor runt sig. Tack för några härliga dagar Anna, Anders, Snoddas och Elton smiley

Nu har det varit jul och som vanligt har vi slagit in många pakter på jobbet. Det är kul att jobba när man känner pulsen ökar och folk är så glada och förväntansfulla inför att de ska ge deras utvalda julklapp till mottagaren. Härlig känsla - att ge en fin, noga utvald julklapp är nästan roligare än att få (och det handlar inte om priset). Vi har varit i Danmark och firat jul hos min lillebror och hans familj. Vi sov över hos mina föräldrar och firade juldagen där. Vi var många i år 21 personer - det har varit en riktigt bra jul men mycket mys.

Här kommer det en lite kavalkad av bilder. Hemsidan www.byfrost.se är uppdaterat med en ny flik RESULTAT här hittar ni mer information och bilder smiley

Ha det nu riktigt bra och god fortsättning till er alla från oss alla kram kram
(se upp för smällare och fyrverkerier nu i dessa dagar - det kan snabbt gå mycket illa för våra fyrbenta vänner)
  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post25