by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Hej va det går!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Sun, January 22, 2017 19:11:19
Full rulle med det ena och det andra vi har haft 2 födelsedagar Anders och jag har fyllt "25" år ingensmiley!
Full rulle med inredningsprojekt imorgon bär det av till Malmö för visning av golv, kök och badrum. Ett annat projekt ska färdigställas i en rasande fart och ytterligare en kund har precis slutfört ett mycket vackert badrum med marmor och andra läckerheter. Plus att en kund är på sluttampen på ett stort vardagsrum som har "förflyttat" sig många år framåt i tiden till 2017 - härligt med kunder som goes all in, vågar och lyssnar. Lite nya lampskärmar och gardiner så skiner detta vardagsrum som aldrig förr :) - Snyggt jobbat!! Ska se om jag hinner ta en runda till alla och ta lite bilder - får fråga snällt så ni kan får se ;)!

Planeringen av den kommande kullen är i full gång och börjar falla på plats. Troja blev ögonlyst i torsdags och vilken härlig känsla det är när ögonspecialisten skiner upp och säger allt bara är perfekt - visade ögonlysningen på den tilltänkta pappan till nästa kull och han sa åter - inga problem smiley. Jag hade med mig Donna och Luca och då jag har önskningar och drömmar för dom i framtiden så var det viktigt för mig att göra en hälsocheck. Inga problem där heller och de ögonlystes även, utan anmärkning vilket är underbart. Men jag säger so fare so good - allt kan hända när man har med levande varelser att göra och i synnerhet valpar som far rundor och utsätter sig lite extra smiley men mina djur ska få leva livet även som valpar! Tack till min kära vän Birgit som hängde med <3!

Idag har mina föräldrar varit här - de har sålt deras fina sommarstuga här i Sverige och behövde vår hjälp att fylla i lite papper och självfallet fixade vi det. Det blev en underbar brunch och lunch. Hundarna fick deras på eftermiddagen i skogen med en runda i det blöta och mörka vädret. Jag saknar solen det har varit mycket trist väder denna helgen men "varmt" och inte så blåsigt, men dimman har legat tungt över stora delar av vårt fina Skåne!

En helg är över och imorgon är det full rulle igen men jobb och planering - jag börjar längta riktigt mycket till det som komma ska!!! Men ingen info till er än kära läsare - det kommer när jag är redo smiley

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post27