by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Planerna är lagda och klara

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Sun, February 05, 2017 21:54:14
Nu är allt klart för den kommande parningen. Alla hälsoundersökningar är gjorda och klara så nu ska vi bara vänta in Trojas löp -men det dröjer ett tag till. Det är så spännande att planera detta och jag och några andra smileytror väldigt mycket på kombinationen. Friska, härliga och rastypiska individer.

Jag kommer att hålla er på hals lite till!! Men jag lovar att snart är jag redo för att presentera mina planer.

Förra helgen var vi på ett jättemysigt barndop i Björka kyrka så nu har lilla fina Luna fått hennes namn.

Luca har varit på ringträning i Helsingborg tillsammans med Sheila och det gick jättebra. Det glädjer mig att se de 2 syskonen tillsammans. Sheila är som en liten virvelvind och Luca jobbade på bra med glad svans och självförtroendet växer. Han börjar bli en riktigt liten man att titta på - min lilla fina kille <3

Troja och Camelots valpar är idag 9 månader det är helt galet va tiden rusar iväg - Tänk! Att för 9 månader sedan satt jag på sängkanten och tittade förundrat på dessa underverk och vågade knappt sova. Troja va kolugn och väldigt nöjd med hennes barn. Det är konstigt som djurens instinkter bara kickar in och fixar allt. En HÄFTIG känsla och upplevelse.

Denna helgen har vi tagit det lugnt eller rättare fixat en massa hemma som behövde göras - skönt att få i ordning så slippar jag ha dåligt samvete när jag ska koncentrera mig på det som komma ska!

Skönt att känna att ljuset börjar komma tillbaka. Jag är ganska trött på mörkret och dimman som ligger som ett blött kallt täcke över oss!

Ha en skön söndagkväll - ny vecka nya möjligheter väntar smiley  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post28