by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Vinter och vår just nu!

FamiljelivetPosted by Helle Frost Jensen Sun, February 19, 2017 12:56:52
Ena dagen ligger det 50 cm snö och nästa dag är det barmark. Ena dagen planerar man en valpkull nästa dag är man på utbildning hos Elizabeth Arden och dagen därpå är man i full gång med att inreda en fin gård på landet - tur att man kan hålla saker och ting isär annars går det illa smiley Hundarna har älskat snön de pulsar genom drivorna och Samantha har fått sitt årliga race med att gnugga huvudet och skägget dagarna i ända - hon är en rolig liten hund smileyElin har fullt upp med hennes gymnasiearbete det tar mycket tid och energi men hon är flitig och jobbar på med hennes fina fotoalbum - ska bli spännande att se slutresultatet. Annars är det fullt upp med att jobba och planera.

Det är en spännande tid och också lite pirrigt mycket som ska klaffa. Donna växer och mår jättebra precis som de andra valparna det är så härligt och ger så mycket att få möjligheten att följa dem.

Nu ska jag strax iväg och fika hos Anette och då blir det en runda i skogen med alla hundarna hennes 2 lurviga och mina 3. Ska blir supermysigt att få tid att umgås det var länge sedan! Ha en skön söndag kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post30