by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Från Holland till Sjöbo

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Thu, March 30, 2017 23:57:13
Massor har hänt och massor är på gång!

Vi har varit Holland varit på utställning i in- och utland och träffat vänner. I Holland blev det utställning och skulle blivit vallning också men det blev tyvärr inställt då vår instruktör blev sjuk. Men vi hade trevligt med våra vänner både dem 2 ben och de vännerna med 4 ben.

Jag är så glad att Anders kunde följa med och att Elin var snäll och tog hand om Samantha här hemma. När Elin var i skolan ställde Birgit upp och passade Samantha vilket var underbart för oss alla. Hemma igen blev det mycket jobb och självfallet härliga promenader med dogsen i naturen som håller på att vakna efter vintern. Den 19. mars ställdes Troja, Donna och Sheila (ägd av Nelly Bengtsson) på Malmö internationella utställning och då slog tjejerna till med att placera sig, vilket jag är mycket stolt över. Donna blev 1a i juniorklass och Sheila 4a och deras mamma blev 1a i championklass och blev sedan BIR (bäst i rasen) och Donna blev totalt 4a bästa tik 10 månader gammal med reserv certifikat GISSA OM JAG VAR GLAD? Nu väntar vi på att Troja ska börja löpa och vi får ofta rapporter från Italien där hennes tilltänkta kavaljer finns. Mistral mår jättebra och har nyligen haft kvinnligt besök från Tyskland och det mötet gick super. Ska bli spännande att följa utvecklingen därifrån.

Luca växer och mår bra. Han är en riktig tonårspojke med mycket hyss och hormonerna dansar utanpå kroppen. Men då är allt som det ska vara. Tikarna från den senaste kullen har alla löpt för första gången allt enligt boken.

Här kommer lite bilder från lite av varje:  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post31