by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Troja dräktig YEZZZ!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Tue, June 27, 2017 09:54:41
GLAD MIDSOMMAR ALLA (LITE SENT)!

Nu är det konstaterat att Troja är dräktig - och det gör mig så glad och lycklig ännu en resa till Italien gjorde att vi ska få småttingar i huset och jag ser verkligen framemot detta.

Jag var ganska länge rätt säker på att Troja var dräktig men jag vågade knappt tänka tanken, då jag med flera säkert hade blivit lite besvikna. Det är nästan som att vara gravid själv eller att önska att man ska bli gravid. Man ser barn överallt, man läser om de som lyckas bli förälder, de som är gravida och de som blir drabbat av det motsatta och det känns i hjärtat oavsett hur man ser på saken - man gläds med de som lyckas och är ledsen för andras skull som inte fick känna lyckan denna gången - och mitt i det så sitter man själv där och tänker hur ska det gå för oss?

Mistral finaste goaste Mistral Des Uns et Des Autres VILKEN fin kille och VILKEN härlig gentleman han är ska bli pappa i Sverige och Trojas andra kavaljer - vem trodde det för 4 år sedan när jag köpte Troja?? Och sedan i min kennel i mitt namn???? Allt känns helt overkligt och otroligt roligt - och SÅ RÄTT på alla sätt.

Just det sistnämnda satt vi och pratade om här om dagen. Vi satt och pratade om lite allt möjligt i familjen och då plötsligt sa Anders en sak som jag inte tänkt på alls!

Han frågade mig om jag trodde att andra skulle kunna vara intresserad av att läsa om mina och Trojas erfarenheter och upplevelser tillsammans?? Hmmm ingen aning sa jag - han fortsatte men duuuuuu det är ju faktiskt ganska unikt det ni gjort tillsammans vet du någon annan som gjort det ni gjort? Nääääää det vet jag inte!! Men oavsett vad så tyckte han att jag skulle börja berätta om vår "resa" tillsammans - vad tycker ni som läser?

Jag har ingen aning om det skulle ha någons intresse men jag får väl ställa frågan - vill ni läsa om det?

Men nu åter till valpar vi har sett ett gäng och nu börjar vi gissa på hur många där är - Birgit/nanny säger 5 jag säger 6 och uppfödaren till Mistral säger 7 (hennes tur siffra) - men innerst inne önskar jag "bara" ett gäng friska goa valpar som kommer att tillfredsställa Trojas behov av att vara mamma.

Trojas trissar runt i hennes babybubbla och är redan ganska rund om magen och aptiten ökar (men det är inget unikt för denna damen). Donna tycker att hennes mamma är konstig och har satt fart på Sammy som nu får står för lek och bus men där gör hon så gärna så sålänge hon får bestämma vill säga ;) Härligt att se! Ska bli kul att se Donnas reaktion när valparna kommer....ååhhhh gud var jag längtar....näää nu måste jag iväg på kundbesök - nytt inredningsuppdrag väntar. Ha det gott därute!! Så här såg det ut sist .... "mina" 7 hjärtebarn Ozzy, Nelson, Luca, Aris, Elsa, Sheila och Donna ....Mina första Kennel By Frost barn!

Kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post33