by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Många YEZZZZ JUST NU!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Fri, July 07, 2017 16:23:55
Fina Aris (By Frost Snowstorm) ställdes i Gällivare förra helgen och tog CERT. Vilken kille och vilken husse smiley - väldens bästa Aris var mattes kommentar när jag pratade med henne i telefonen. Det är en stor glädje för mig att dessa valpar sprider den känslan hos deras ägare. Tack mitt hjärta växer och blir alldeles varmt.

Annars går allt med stormsteg mot nedkomsten av nästa kull. Många följer Troja med spänning, även det gör det roligt at vara uppfödare - delat glädje och förväntan är dubbelt av allt. Troja är tung nu och lunkar runt i hennes babybubbla, valparna rör sig i magen det är så mysigt när vi känner de små spela "fotboll" i magen. smileyHär en bild när Troja är 14 månader (lika gammal som hennes egna valpar är just nu) tillsammans med hennes mamma.

Trevlig helg alla!

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post34