by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Nu börjar det närma sig

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Wed, July 12, 2017 16:12:59
Hej nu är det full fokus på den kommande valpningen som säkert blir under nästa vecka. Det är så spännande, pirrigt och superkul. Jag känner hur valparna lever loppan i magen och det är något alldeles speciellt. Troja har fullständig koll på att hennes valprum är klart och det fick godkänd tror jag.

Vi får besök från Norge de kommande dagarna men tyvärr får vi träffas utanför vårt hem då vi inte vill riskera något och Troja får såklart inte vara med. Elsa ska på Sverigebesök och då passar husse och matte på att titta förbi Skåne - det ska bli alldeles underbart att få träffa familjen igen. Vi ska passa på att gå en runda tillsammans och ta en fika JAG LÄNGTAR!!!

Troja mår fortsatt toppen men är tung - det är inte så lätt att hitta en bekväm ställning att ligga i - men hon är go och glad - HA EN FORTSATT DAG här regnar det suck!

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post35