by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Underbara Elsa på besök!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Fri, July 14, 2017 17:43:10
Elsa är på Sverige besök - vilken lycka hon sprider här och i hemmet i Norge. Donna och Elsa träffades för första gången på ett år och igenkänningen var omedelbar och spräng full av glädje, bus och pussar. Jag kan inte nog berätta vilken underbar känsla det var för mig att få uppleva detta. Elsa bjöd på många pussar även till mig och mitt hjärta nästan brast - som jag älskar dessa valpar det är helt galet så mycket känslor!

Efter en fika på Sövde Musteris Bistro blev det en kort lekstund till.

Om inget händer imorgon lördag ska vi dra en sväng till Haväng och då följer syster Shelia också med. Det blir en riktig tjejträff - trevlig helg alla!


  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post36