by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Valplycka!!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Mon, July 24, 2017 16:25:25
Hej nu är de här våra efterlängtade valpar smiley Den 17. juli 2017 såg våra 3 härliga tikvalpar dagens ljus. Som man säger alla goda ting är 3. Tyvärr fick vi inga pojkar vilket betyder att några fick bli utan valp denna gången smileymen som tur är detta inte Trojas sista kull så ni är snälla som väntar in nästa kull. Vilken otrolig respons vi fått för denna kullen det känns helt fantastiskt att intresset är så stort.

2 valpar har valt familj men den tredje ska vi hitta rätt familj till och det arbetet har redan börjat bland de som hört av sig. Det viktigaste är ju att rätt valp hittar rätt familj.

Vår underbara "familj" i Italien jublade med oss så det hördes hit till Sverige när valparna kom. Kennel Allevamento Des Uns et Des Autres där Mistral kommer ifrån har varit mycket delaktig i denna parningen och även Mistrals ägare Vittorio har följd och följer dessa 3 små tjejer som bara äter och äter och äter - jisses kors tur att där bara är 3 om fler hade haft denna aptiten då kanske inte maten hade räckt!

De var stora och runda redan när de kom till världen och de har inte tappat ett gram vill jag lova smiley. Troja tvättar och pysslar som vanligt och förlossningen gick bra. Första valpen var ganska stor så den var lite svår att klämma ut men med lite hjälp från min underbara mentor och kunniga väninna Birgit Landerholm så gick det fin fint och resten var ingen match för Trojan. Hon är verkligen fantastisk mamma till hennes valpar och det lyser om henne. Lugnet vilar nu över vår lilla familj och vi bara njuter varje dag!

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post37