by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Dagens ljus

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Fri, July 28, 2017 15:47:57
De 3 tjejerna växer och mår nästan lite för bra. Mängder av mat och massor av plats i valplådan så de kryper fort fram utan hinder när mamma Troja kommer med maten.

I natt var lite oroligt men det visade sig att ha en naturlig förklaring. De små hade börjat öppna ögonen OCH vi hade besök på rummet.......någon hade på något vis smugit sig in igår kväll och hade gömt sig under min säng i valprummet. Lagom tills att alla hade somnat kom hon fram och lagde sig vid mina fötter. Jag trodde det var Troja så jag reagerade inte först men när jag kände att någon stirrade på mig så att jag vaknade och upptäckte att det var Troja som ville ha min uppmärksamhet .... blev jag lite paff!! Vem låg då på mina fötter??? Joooo där låg Samantha glad och nöjd - undrar om hon har kollat valplådan också - hon är en riktig bustant den därsmileysmiley.

Valparna har som sagt öppnat ögonen lite på glänt. De reagerade snabbt på solljuset som föll genom rutan nu på morgonen - ett nytt steg i livet är tagit och fortsättning följer. Den stora världen väntar full av upplevelser och utmaningar...Det ska bli fantastiskt roligt att följa dessa 3 brudar. Ha en skön fredag kram kram

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post38