by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

4 veckor idag

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Mon, August 14, 2017 12:45:35
Hej några intensiva veckor har gått svenska schapendoesklubbens rasspecial har vi hunnit med också och det gick fin fint och vi hade supertrevligt. Ska försöka göra ett separat reportage om våra upplevelser och resultat. Valparna mår jättebra och har nu börjat äta lite annat än mat från mamma och de gillar det som serveras. De är totalt orädda och gillar att hålla igång oss här hemma. Att rymma från valphagen är lite av en sport.

De är nu köket dagtid för att vänja sig vid det vardagliga livet. Att dammsugaren är i gång och att det händer saker berör dem inte alls de bara sover, äter och busar med varandra - med andra ord trygga och glada små tjejer. I helgen hittade jag ett ställe i trädgården där det fanns lä och torrt gräs och då passade vi på att vara ute en kort stund. Tjejerna tyckte det var toppen och sprang nyfiket runt och kolla på allt nytt.

Troja ställde upp med en måltid i det gröna innan de kom in och sov en lång stund. Trött efter alla nya intryck och dofter.Jag bara älskar dessa tuffa brudar - ha en skön vecka!  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post40