by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Flytten har börjat

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Tue, September 12, 2017 16:37:00
Nu börjar den jobbiga och samtidigt härliga tiden när valparna ska flytta. Valparna är klara för att lämna deras mamma och syskon. Sessorna har från dag ett varit härliga trygga individer med egen vilja och uttryck och då de "bara" är 3 så har tillgången till mamma Troja varit stor och närheten till oss människor varit väldigt personlig och nära och det har varit så mysigt att ha en massa tid till varje liten tjej.

De har fått deras stamtavlor men det tog lite tid då det alltid är mera jobb när pappan inte är svensk eller nordisk. Fler papper ska skickas in och alla papper ska granskas extra och det duger inte med vilka papper som helst. Men det är bra att SKK är noggranna i dessa tider där det fuskas med både det ena och det andra.

Temat för denna kullen blev italienska lyxbilar såklart. De tillverkades under tiden som det stora motorloppet Mille Miglia pågick och dessa super fräcka bilar i millionklassen passerade Kennel Des Uns Et Des Autres när vi parade Mistral och Troja - vi hörde ljudet av bilarna och satt vid vägkanten innan det var dags för själva parningen. Jag är ingen bilfantast men det var VÄLDIGT HÄFTIGT att sitta där på förstapakett när de susade förbi och varje gång en bil närmade sig ropade Giusis man Gabriele (jag kallar honom Boni) Ferrari, Bugatti, Maseratiiiiiiiiiii och log med hela kroppen. Det var en fantastisk upplevelse som resulterade i dessa 3 fantastiska, pigga och friska tjejer.

BY FROST FIORE FORTUNATO FERRARI
BY FROST BONIS BELLA BUGATTI (smiley)
BY FROST MISTRAL MIA MASERATI

Ha en härlig dag NU tittar solen fram här i Skåne.

Kram kram


  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post41