by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Mina hundar är betydligt snabbare än jag!!

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Sun, February 11, 2018 19:35:50
Hej igen!!

Plötsligt så händer det - en uppdatering av hemsidan och bloggen!! Inte för att där inte händer något snarare tvärt om - tid är en bristvara för dom flesta även för denna Jensen och sedan är det roligt när det händer saker och som tur är finns även Facebook och Instagram - så uppdateringar sker, men inte så som jag kanske skulle vilja göra det. Men men bättre sent än aldrig!

Under 2018 kommer vi att tävla och träna våra hundar - det planeras även för kommande kullar valpar och mina planer är redan på g och förväntas komma på plats i god tid - som vanligt smiley! Det finns så mycket jag vill göra och fina pojkar finns det även till mina flickor, men som vanligt så går jag min egen väg med god hjälp av mina mentorer som snart har röda öron smiley ja ja nog om det. Familjen mår fin fint Elin har startat på universitetet i Lund och trivs som fisken i vattnet, vilket känns härligt. Vi jobbar på och har haft lite förändringar till det bättre på jobbet. Inredningsprojekten ligger i högar just nu på mitt skrivbord men det är otroligt utmanande och roligt. Känns som att många vill ha fint innan solen visar sig igen med vårvärme - som jag längtar! Under 2017 har vi varit i Danmark, Holland, Tyskland och Norge och mest av allt har resan till Norge varit alldeles underbar, då jag fått träffa finaste Elsa och hennes fantastiska familj igen! Hon och hennes familj har varit genom en förfärlig tid med mycket oro och tvister med den förra ägaren. En person som gjort mig MYCKET besviken - det känns jobbigt att inte kunna vara närvarande fysiskt när något går snett smiley men nu är Arnfinn och Tove mina fantastiska valpköpare på RIKTIGT och det känns såååå gott och Elsa kunde inte ha fått det bättre - människor som dessa är något ut över det vanliga och vi har superfin kontakt - snart ska vi till Norge och hälsa på och hela gänget följer med. Det ser vi framemot!

Ha det - som dom säger i Norge! (tror jag smiley)

  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post42