by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Ännu en resa i mars

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Fri, April 06, 2018 18:05:55
Mars bjöd på ännu en resa till utlandet! Denna gången blev det till Norge och besök hos fina Elsa med familj. Vi hade några underbara dagar tillsammans. God mat, mysigt umgänge och såklart mycket hundbus. Troja, Saga och Donna fick följa med på resan till Hamar. Förutom det sociala biten deltog vi på årsmötet i Norsk Schapendoesklubb där vi hade en sak på dagordningen som blev behandlat.

Den var några soliga och mycket kalla dagar i vackra Hamar - Tack Arnfinn och Tove för gästfriheten och för sightseeing - ännu en resa som ger mersmak Norge är vackert! På bilden ovan ser ni fina Elsa - By Frost Snow Queen.

Här följer lite bilder från Holland och Norge!

Trevlig helg alla glada!  • Comments(0)//blogg.byfrost.se/#post44