by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Spa på programmet

InredningsdesignPosted by Helle Frost Jensen Sun, April 17, 2016 20:23:56
Dagen började som vanligt med en runda med tjejerna. Därefter drog Anders och jag iväg på spa och brunch på The Lodge i Genarp. När vi fyllde år i januari fick vi ett presentkort av vår kära kollega Caroline som berättade om detta stället som skulle vara alldeles underbart. Och det är det verkligen 😀.
Programmet var som följer:
Ombyte till badrock, badkläder och tofflor
30 minuter massage
Dusch och bastu
Dusch och bubbelpool med en fantastisk vy över ett vackert Skåne som håller på att vakna efter vintern. Anders bastade lite till men jag bara låg där och "bubblade" och njöt av att bara vara och njöt av livet med ett glas nypressad juice i handen.
Därefter en dusch och en brunch med ALLT som hjärtat och magen kan önska sig. Tack Caroline för att du visade oss detta stället och att du gav oss en spark i baken och kom iväg. Detta kommer vi att leva på lääänge 😙💗

The Lodge gav även en massa inspiration. Många fina eksempel på att man med enkla medel kan skapa en fin och harmonisk design. Titta på bilderna och låt dig inspireras för det blev jag 😊

Hemma igen fortsatte vi med valprummet och nu har vi flyttat in bilder på det kommer också. Anders kontor är nu installerat på ovanvåningen 😉😀 det blev mysigt där också risken är nu att jag inte lär se honom så mycket.


  • Comments(2)//blogg.byfrost.se/#post9