by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Varit på turne igen :)

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Sun, January 15, 2017 17:58:11
Då har vi varit på MY DOG i Göteborg och det var en spännande utmaning och MYCKET trevligt. Luca, Sheila, Donna och Troja fick fina placeringar och mycket fina kritiker så jag känner mig STOLT! Det är en tuff miljö och särskilt för valparna men de fixade det fint. Luca behöver dock fortfarande mera miljöträning så det är det vi fokuserar på nu för hans del.

Vi träffade våra vänner och bodde på samma hotell som kennel Glissdoes som vi senare på kvällen åt middag tillsammans med. Vi träffade även andra härliga människor som vi spenderade många timmar tillsammans med och hade roligt och vi hjälptes åt med fotografering, handling och lite annat. Jag fick äran att visa fina schapendoes från kennel Twinflowers det var lite kul speciellt finaste Divo som vi har en speciell relation till <3 - han och Troja var superbästisar som valpar ;).

Det blev en hel del kramkalas. Domaren frågade mig varför jag var så glad för att bli 2a och då var svaret lekande lätt för mig - varför inte? Hon blev mamma för 8 månader sedan och att komma så här långt, i den tuffa konkurrensen är väl toppen och hennes valpar du precis har dömt fick superkritik - klart att jag är glad!

Grattis igen till alla - det var några härliga dagar. Och tack till mina valpköpare som hejat på - kul att ni följer oss :)

Det planeras för fullt med den kommande valpkullen men än är inget bestämt! Ögonlysningar och lite annat som ska avklaras innan det bliver dags att avslöja vem Trojas nästa kavaljer blir. Jag tycker detta är så himla kul - men jag är en försiktig general som gillar att ha koll på läget så än är jag tyst!

Här kommer lite bilder från vårt äventyr i Göteborg - Tack till Nelly som återigen hängde med och höll ordning på mig ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.