by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

2 veckor

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Wed, August 02, 2017 13:12:57
Nu är prinsessorna 2 veckor gamla. Ögonen är öppna och de reagerar på både ljus och ljud. Benen har de börjat använda om än lite vingligt men de har en himla fart trots den lite osäkra gången. Första avmaskningen är gjort och det såg fin fin ut ingen vidare reaktion trots att jag var tvungen att byta avmaskningsmedel då det jag brukar använda inte finns att få tag i. Aldrig roligt att "testa något nytt" när man inte vet hur valparna reagerar - men det blev lyckat.

Att ha 3 valpar är lite lyxigt - det blir mycket mera tid till varje individ och min lilla noteringsbok fylls med små berättelser om deras utveckling. I morse fick de en och en komma upp i min säng en stund för lite kel och Troja låg så förnöjd bredvid och pysslade om varje tjej - det infinner sig en ljuvlig harmoni i rummet och vi njuter alla av varje minut. Ikväll ska bilen packas då Elin och Fanny ska på deras första långtripp med bilen - trippen går till Svenska Schapendoesklubbens rasspecial i Vårgårda smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.