by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Träning och planering

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Wed, June 27, 2018 14:40:29

Finaste By Frost Ice Crystal - alias Sheila blev fångat i Sara Björcks kamera igår når dom tränade VILKEN fin bild tycker jag. Denna lilla snabba tjejen med hennes matte Nelly Bengtsson tränar flitigt och resultaten syns tydligt. Det är inge "bara" Sheila som visar goda förutsättningar i agility även Elsa med husse Arnfinn tränar och snart blir det debut i för båda på tävlingsbanorna. Elin med Donna och Caroline med Luca har precis startat deras träning och det ser även fin fint ut. Aris med husse Michael tränar och Nelson med lillmatte tränar - att ni tränar era hundar och har kul tillsammans är det BÄSTA jag vet. Själv har jag inte riktigt haft tid mitt fokus har legat på annat, men det ska väl bli ändring på det till hösten hoppas jag.

Hela våren har jag samlat kraft och haft en del funderingar på hur nästa kull valpar ska formas - det där med avel är inte svårt när man vet vad man vill! Men att göra det på mitt vis med mina tankar så är det inte alltid så lätt. Det finns fina pojkar lite överallt men att hitta HONOM som känns HELT rätt är svårt. Ni som känner mig eller har valp från mig vet att mitt hjärta slår hårt för rasen SCHAPENDOES och för valparna som jag ser till kommer till världen. Jag går genom eld och vatten för "mina" valpar och deras rätta ägare!

Ikväll ska vi heja på Sverige i fotboll!! Och jag ska fortsätta fundera på nästa kull BY FROST barn - jag ser verkligen framemot nästa kull och härliga nya valpköpare - min förhoppning är att By Frost familjen växer under 2019 smiley

Ha det fint i värmen!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.