by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Många saker på g

SchapendoesPosted by Helle Frost Jensen Wed, July 25, 2018 17:57:18
Många saker händer och mycket är på g precis som det brukar vara ;) Sheila har debuterat i officiell klass i agility. Matte Nelly har stora ambitioner för lilla goa Sheila (sånt gillar jag) och stora krav på sig själv och den kombinationen är bra men också jobbig att hantera ibland. Men det tar sig dom blir mer och mer samspelta och resultaten kommer DET ÄR JAG SÄKER PÅ! Nelly var snäll att skicka filmer och resultaten under de 5 dagarna som dom tävlade i Hula Hopp. Tuff utmaning i värmen men både Minya och Sheila gjorde bra ifrån sig smiley.

Nästa utmaning blir vår rasspecial i Vårgårda Team By Frost blir rikt representerade vilket jag naturligvist är JÄTTE glad över. Det ska bli underbart att spendera några dagar med er alla.

Luca står inför ännu en utmaning och den består i att han ska para med en fin tik. Detta kommer att ske inom ett tag. Uppfödaren till tiken och jag har tät kontakt fram tills att det är dags....det ska bli så spännande tycker både Caroline med familj och jag.

Mina egna planer på nästa kull är nästan klara … några detaljer ska fixas och sedan är allt spikat och klart.

Annars jobbar jag mycket men snart väntar en lång skön och välbehövlig semester i hela 3 veckor ska bli såååååå underbart!!

Ta hand om er i värmen! Kram på er!
I väntan på nästa kull By Frost "barn" får ni här lite bilder på finaste Elsa, Saga, Luca (och Noel) och Donna och Elsa!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.