by frost

by frost

En blogg om schapendoes och inredning

Hej min blogg handlar mycket om mina fina schapendoes Troja, Samantha, Donna. Saga och Luca. Lite om vad vi hittar på med i familjen och om min kennel som heter Kennel By Frost. Men jag förmedlar även inredningstips och tankar kring det området. Då jag arbetar som inredningsdesigner för Colorama. Kanske en lite märklig kombination men det är så jag lever mitt liv. Fritiden går mycket tid åt till hundarna och när jag ändå reser land och riken runt, så samlar jag på mig inspiration och energi till att vara kreativ och utveckla mitt sinne för att inreda hem och offentliga miljöer.

Julskyltning

InredningsdesignPosted by Helle Frost Jensen Tue, November 27, 2018 18:03:55

Då var vi igång julskyltningen står för dörren - alla 4 fönster är tömda och städade och Caroline och jag är fokuserade på att få fram årets tema. Vinterlandskap är temat och det pyntas för fullt 2 fönster återstår. Vi hoppas på att få allt färdigt imorgon och slutklämmen med det sista piff blir på fredag.

Det är intensiva och roliga dagar - att julskylta är SUPERKUL!!

Tack för att ni har tittat in på min hemsida det känns jätteroligt att ni uppskattar vad ni sett och läst - idag var det en kall och solig dag med minus 6 grader när jag stack ut näsan. Vinterjacka, vantar och mössa är nu en nödvändighet i Skåneland ;)

Ha en skön kväll. Jag ska hem och slänga upp fötterna smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.